Привітання до Дня вихователя та дошкільних працівників

27-09-2018

    27 вересня в Україні відзначається День вихователя та працівників дошкільних навчальних закладів. З цієї нагоди голова районної ради Олена Панченко, заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Володимир Шуляк, спеціаліст із соціальних питань СТОВ «Батьківщина» Сергій Коломайко відвідали і привітали з професійним святом працівників Срібнянського дошкільного навчального закладу «Сонечко».

  Привітавши з професійним святом, побажали міцного здоров’я, щастя, добра і натхнення та вручили подарунки:  спонсорську допомогу від СТОВ «Батьківщина» на придбання електронних вагів, а також 200 комплектів бахіл для відвідування дитячого садочка сторонніми особами

Дитинство – це той вік, коли закладаються основи для майбутнього розвитку особистості. Щасливе дитинство і правильний підхід до виховання – запорука успішності людини в дорослому віці. Батьки не завжди можуть знаходитися з дітьми, навчати їх і пояснювати їм явища, які їх оточують. Більшість дітей відвідують дитячий садочок, там вони соціалізуються і пізнають світ. Любов і тепло своїх сердець їм дарують вихователі і працівники дошкільних закладів.