Святкування Воздвиженського ярмарку та Дня громади

28-09-2018

    28 вересня  в парковій зоні смт. Срібне відбулося святкування Воздвиженського ярмарку та Дня громади. Свято праці і спілкування, продажу товарів і придбання гарного настрою привабило жителів Срібнянщини та гостей громади.

    З вітальними словами звертались до присутніх голова Срібнянської районної державної адміністрації Ніна Бондаренко, голова районної ради Олена Панченко, секретар селищної ради Ірина Мартинюк.

    По закінченню виступів керівників присутні мали змогу прослухати концерт Національного президентського оркестру (художній керівник – головний диригент оркестру Народний артист України Анатолій Молотай).

    Зі сцени глядачів порадувало театралізоване ярмаркове дійство за участю старостинських округів Срібнянської територіальної громади.

    Всіх присутніх, хто мав бажання,  пригощали козацьким кулішем та українськими варениками. Звичайна купівля-продаж товарів перетворилася на справжнє свято.

    Уже увійшло в традицію проведення передплати на Воздвиженському ярмарку районної газети “Срібнянщина” на 2019 рік та розиграш безкоштовної лотереї серед передплатників. Переможців дочекалися призи від СТОВ “Батьківщина”.

    Масові гуляння та розваги охопили і молоде підростаюче покоління. Дитяче містечко задовольнило кожного поціновувача атракціонів.

    Воздвиженський ярмарок вдало поєднав історію і сучасність, народні традиції і культуру, колорит з бізнесовими інтересами українських виробників.