Презентація книги.

26-02-2019

    У рамках проведення міжнародного Дня рідної мови відбулася презентація нової книги оповідань «Земні миттєвості», нашої землячки з с.Сокиринці – Ніни Кочубей.

     Організували зустріч працівники центральної бібліотеки Срібнянської селищної ради. Презентація книги відбулася у присутності автора та гостей, які завітали на творчу зустріч з талановитою письменницею.

    Ведучі розповіли про життєвий і творчий шлях Ніни Кочубей, охарактеризували твори, що ввійшли до збірки. Багато цікавих епізодів із життя Ніни Миколаївни розповіла її колишня колега Алла Віталіївна Стопник.

    Із захопленням слухали присутні спогади самої авторки про те, як все починалось і які здобутки має на даний час. Розповіла про написання своїх шкільних творів, поділилася про перші невпевнені кроки, щоб винести свою творчість на широкий загал, а потім про радість бачити її на сторінках відомих літературних видань Чернігівщини, України. Ніна Кочубей наголосила, що хоча її твори, здавалося б, для дітей, але  у них заховане глибоке психологічне підґрунтя. Воно й не дивно, адже образи для своїх героїв письменниця бере  із життя.

    Наталія Довгопола та Алла Онищенко продекламували вірші письменниці, а Раїса Нагорна зачитала уривок з оповідання.

    Присутні бажали Ніні Миколаївні міцного здоров’я, нових творчих ідей, добрих людей поряд і гармонії в житті.

    Зустріч пройшла в цікавій та теплій обстановці.