Привітали з ювілеєм

30-05-2019

    30 травня 1954 р. народився Сологуб Іван Федорович, який цього дня святкує своє 65- річчя.

    З нагоди ювілею директора Сокиринського сільського Будинку культури відвідали та привітали голова Срібнянської районної ради Олена Панченко,  секретар Срібнянської селищної ради Ірина Мартинюк і  заступник  директора СТОВ «Батьківщина» із соціальних та гуманітарних питань, депутат селищної ради Ірина Криклива. Ірина Мартинюк привітала ювіляра та вручила Почесну грамоту Срібнянської селищної ради.

    Гості дякували імениннику за неоціненний внесок у розвиток рідного села, побажали здоров’я, довгих років життя, мирного неба.

    Іван Сологуб зарекомендував себе здібним і наполегливим  керівником. У своїй роботі виявляє високий рівень професіоналізму, досконало володіє ефективними формами і методами роботи. Гарний організатор, його праця відзначається творчим пошуком і високою ерудицією.

    У сільському будинку культури працює 10 клубних формувань. Танцювальні колективи, ансамблі народної пісні є незмінними учасниками різноманітних культурно-мистецьких заходів. Іван Сологуб приймає активну участь у громадському житті села. Неодноразово нагороджений Подяками, Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради 2003 року – Почесною відзнакою Міністерства культури і мистецтв за багаторічну і плідну працю в галузі культури.

    Ювіляр подякував гостям за увагу та турботу, адже щирість і тепло людських сердець цінується понад усе.