Як святкували Міжнародний день захисту дітей у Срібнянській громаді

31-05-2019

    Міжнародний день захисту дітей – це й веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

    Розпочалося свято парадом відпочинкових таборів загальноосвітніх шкіл громади, які змагалися за краще оформлення.

    На центральній площі селища Срібне на дітей чекало багато сюрпризів. Для найменших батути та надувна гірка, вони мали змогу позмагатися у вправності  кермувати автомобілем, а для ласунів - солодка вата. Діти із задоволенням користувалася послугами майстрів з аквагриму, малювали на асфальті, грали в шашки, вирізали паперові долоньки і метеликів, а також брали участь у спортивний конкурсах. На сцені пройшла концертна програма,  насичена піснями і танцями. По закінченні заходу всі бажаючі змогли поласувати безкоштовним морозивом.

    Пишаємося тим, що в нашій громаді є така активна, небайдужа, креативна та сучасна молодь. В такі моменти розумієш, що наша праця не даремна, адже є для кого працювати та жити.

    Стільки дитячих посмішок та щастя в очах не побачиш у звичайний день, а тому дорослим, а батькам в першу чергу, варто дарувати малечі радість кожного дня.