Молодість – це весна життя.

30-06-2019

    День молоді –це насамперед розваги для дітей. А їх на святі було вдосталь. За спонсорської підтримки СТОВ «Батьківщина», директор Микола Дмитренко діти безкоштовно розважалися в ігровому містечку, а це й гірка, батут, машинки, скутери.

 

    Під гаслом: "Молодість - це весна" розпочався урочистий вечір присвячений Дню Конституції України та Дню молоді на центральній площі селища. Зі святом всіх присутніх привітав заступник голови селищної ради з гуманітарних питань та соціальної політики Володимир Шуляк.

    Гості та запрошені мали нагоду познайомитися з одним із 10 фіналістів регіонального відбору конкурсу проектів соціального підприємництва ветеранів АТО та членів їх сімей Віталієм Скориком з с. Харитонівка. Його проект, а саме: Соціальне підприємство Beesberry буде займатися  виробництвом, фасуванням та продажем різних сортів меду, крем-меду з натуральними наповнювачами, виведенням та продажем бджолиних маток місцевої української популяції.   Також Почесною грамотою районної ради була нагороджена сестра медична операційна хірургічного відділення Срібнянської центральної районної лікарні Наталія Плахотнюк  за сумлінну працю, проявлені мужність та героїзм при наданні медичної допомоги в зоні проведення антитерористичної операції та з нагоди державного свята - Дня Конституції України. 

Голова Срібнянської районної ради Олена Панченко привітала фіналіста та вручила Почесну грамоту.

    Срібнянщині є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої  молоді. Приємно бачити, що і сьогодні наша громада повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє нашої країни, її надія, її гордість.

    На святі  Подяки голови районної ради та грошові премії отримали учні Сокиринської, Дігтярівської, Срібнянської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, дипломанти ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови, трудового навчання, фізики, правознавства. Отримали нагороди й учні дитячої музичної школи, переможці обласних конкурсів та фестивалів. За активну роботу з обдарованими дітьми та підготовку дипломантів Подяки та сертифікати на отримання грошових премій вручили вчителям та викладачам.

    Пісні та вітальні слова зі сцени створили теплу атмосферу вечора і концерт плавно перейшов в святкову дискотеку.