Урочисте відкриття спортивного гуртка бойових мистецтв у Срібному

25-11-2019

    Сьогодні одним із головних завдань позашкільної освіти є забезпечення цікавого і змістовного дозвілля для дітей та учнівської молоді, створення умов для розвитку та виявлення талантів, а кінцевий результат - високі досягнення вихованців.

    Питання урізноманітнення гурткової роботи завжди було актуальним і для нашого позашкільного закладу – Будинку дитячої та юнацької творчості, - адже не секрет, що через брак кадрів та матеріального забезпечення  не було можливості в повній мірі задовольнити запити дітей та батьків на позашкільні послуги.

    А тому ідея щодо створення спортивного гуртка бойових мистецтв була сприйнята позитивно в громаді.

    Дану пропозицію підтримали місцева влада, СТОВ «Батьківщина» (директор Дмитренко М.М.), відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради. Одним із ініціаторів створення гуртка стало товариство «Берегиня -2019».

    24 листопада на базі Срібнянської школи відбулося урочисте відкриття гуртка. Для цього у закладі було відведено та обладнано кімнату, придбано необхідний інвентар.

    Ця подія була довгоочікуваною. Гуртківців та гостей привітали  голова районної ради Олена Панченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко, батьки.

    На свято зі своїми вихованцями, які провели показові виступи для всіх присутніх, завітав заслужений тренер України, тренер-викладач Роменської ДЮСШ Сумської області, Олександр Богуш. Всіх гостей вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості порадували своїми виступами та подарували святковий настрій.