В с. Сокиринці відкрито вишку мобільного зв’язку «Vodafone»

05-12-2019

    Багато років населення с. Сокиринці потерпало від вкрай неякісного зв’язку. У час новітніх технологій жителі були відрізані від світу: адже найважливіші питання неможливо було вирішувати в телефонному режимі.

   Підтримавши ініціативу голови районної ради Олени Панченко, депутатів даного округу Ірини Крикливої та Наталії Немцевої, Срібнянська селищна рада не змогла залишитись осторонь даної проблеми. В результаті перемовин, знайдено провайдера мобільного оператора стільникового зв’язку «Vodafone», який отримавши всі необхідні дозволи активізував монтажні роботи.

    І уже сьогодні, 05 грудня 2019 року, зроблено крок для змін на краще -  відбулося урочисте відкриття вишки мобільного зв’язку в с. Сокиринці. Це дасть можливість всім отримувати якісний мобільний зв’язок та інтернет-послуги.

   Жителі села щиро дякували депутатам, місцевій владі та незмінному спонсору ТОВ «Батьківщина», які завжди приходять на допомогу у вирішенні різних проблем та важливих питань як жителів округу, так і громади зокрема.