До уваги суб’єкта декларування !!!

17-01-2020

   Срібнянська селищна рада наголошує, що з 01.01.2020 розпочався черговий етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік.

   Відповідно до статті 45 Закону України “Про запобігання корупції” (далі - Закон), посадові особи, інші суб'єкти декларування зобов'язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі — декларація), за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

    Акцентуємо увагу на тому, що найперше необхідно зробити декларанту:

1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави;

2. Перевірити термін дії та роботу електронного цифрового підпису (далі — ЕЦП) для роботи з Реєстром. Якщо термін дії сертифікату сплинув і скористатись ЕЦП неможливо, необхідно звернутись для отримання нового ЕЦП.

    Для повного та якісного внесення відомостей до декларації рекомендуємо  ознайомитися на сайті НАЗК (htps//nazk.gov.ua) в розділі ''Декларування'', підрозділ ''Законодавство'' з Роз'ясненнями щодо застосування окремих положень Закону або звернутись до уповноваженої особи з питань запобігання та протидії корупції в селищній раді за тел. 2-13-01.

   Звертаємо увагу на те, що в останні дні березня 2020 року, у зв’язку з великим навантаженням на систему, можуть виникати технічні збої у роботі веб-сайту Національного агентства.

    Виходячи з вищенаведеного просимо не затягувати з поданням електронних декларацій, а по мірі можливості подавати їх протягом січня-березня цього року.