Відбулося засідання тридцятої позачергової сесії селищної ради сьомого скликання

19-06-2020

    19 червня відбулося засідання тридцятої позачергової сесії селищної ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання, під керівництвом секретаря селищної ради Ірини Іванівни Мартинюк взяли участь 17 депутатів селищної ради, голова районної ради Олена Василівна Панченко.

    На сесію виносились наступні питання: 

- Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії селищної ради сьомого скликання від 20 грудня 2019 року «Про затвердження Програми  «Фінансової підтримки  КП «Комунгосп» Срібнянської селищної ради  та здійснення внесків до його  статутного  капіталу  на 2020-2022 роки».

- Про встановлення місцевих податків і зборів  на території Срібнянської селищної ради на 2021 рік.

Доповідала начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Селютіна Ірина Миколаївна.

- Про порушення клопотання про безоплатну передачу юридичної особи та майна Срібнянського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у комунальну власність Срібнянської селищної об’єднаної територіальної громади

Доповідала начальник юридичного відділу селищної ради  Іваніченко Юлія Вікторівна.

- Про затвердження  переліку назв вулиць в с. Горобіївка, Срібнянськогорайону, Чернігівської області.

- Про внесення змін до рішення двадцять шостої сесії шостого скликання Олексинської сільської ради від 21.10.2015 «Про перейменування вулиць та інших об’єктів топоніміки населених пунктів».

- Про внесення змін до  структури Срібнянської селищної ради та штатного розпису.

- Про затвердження розпоряджень голови  Срібнянської селищної  ради, прийнятих в міжсесійний період.

Доповідала керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Глюзо Ірина Михайлівна.

- Про затвердження  Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху та розвитку дорожнього господарства у Срібнянськійселищній раді на 2021-2023 роки.

Доповідав перший заступник голови селищної ради Желіба Віталій Миколайович.

- Про внесення змін до рішення дев’ятої  сесії сьомого скликання селищної ради  від 06 червня 2020 року «Про створення відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради»

Доповідав начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Никоненко Віталій Миколайович.

-Земельні питання.

Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин Заєць Олег Вікторович.

    Всі питання, які вносились на розгляд тридцятої позачергової сесії селищної ради сьомого скликання розглянуті, по них прийняті відповідні рішення.