Нарада семінар працівників культури.

29-01-2019

25 січня 2019 року у будинку культури Срібнянської селищної ради відбулася нарада-семінар клубних працівників на тему: «Галузь культура в умовах децентралізації – проблеми та їх вирішення». Захід відкрила начальник відділу культури та туризму Жижка І.М., яка зупинилась на позитивних напрацюваннях клубних закладів громади та підвела підсумки роботи за 2018 рік .

Важлива інформація прозвучала у виступі головного бухгалтера відділу культури та туризму Супрун І.І. про фінансово-господарську діяльність сільського закладу культури в умовах децентралізації.

 Провідний методист  Фесик Н.А. продовжила нараду-семінар виступом про «Сучасні тенденції розвитку культури в громаді». Увагу присутніх було зосереджено на запланованих планах на найближчий час. Зокрема було звернуто увагу на першочергові заходи, такі як: проведення культурно-мистецької акції по розвитку та збереженню українського фольклору конкурсу «Шануйте спадщину свою» , проведення фестивалю сімейної та родинної творчості «Від роду до народу». Також фахівець наголосила на важливості спільної роботи працівників культури та громади.

Завершила нараду методист Коваленко Н.Л. виступом про аналіз статистичної звітності сільських клубних закладів за 2018 рік.

Протягом наради-семінару присутні брали активну участь в обговоренні питань, ділилися досвідом роботи та методами розв’язання проблем.