Звіт дитячої музичної школи

26-04-2019

     Без сумніву, що музична школа була і залишається невичерпним джерелом творчості, тим культурним осередком, де юні музиканти можуть особисто долучитися до високого мистецтва і гармонійно розвиватись. Завдяки клопіткій праці викладачів, учні беруть активну участь не тільки у концертній діяльності селища, а й в обласних конкурсах, на яких щорічно стають переможцями.

     Справжнє свято музики подарували глядачам викладачі та учні Срібнянської дитячої музичної школи під час звітного концерту, який відбувся 24 квітня у будинку культури.

     Це свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через велику працю та наполегливість викладачів та учнів. Участь у ньому беруть майже всі вихованці школи.

    Свої кращі напрацювання представили: хор, ансамблі бандуристів, піаністи, балалаєчники, ксилофоністи, домристи, баяністи й танцювальні колективи.

    Гарно підготували до виступів своїх вихованців викладачі дитячої музичної школи: Надія Юлюкович, Наталія Фесик, Світлана Багінська, Тетяна Ковган, Віталій Сидоренко та Діана Залізко.