На двадцять першій позачерговій сесії селищної ради сьомого скликання прийнято рішення про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році

30-08-2019

    30 серпня відбулося засідання двадцять першої позачергової сесії селищної ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання, під керівництвом секретаря селищної ради Ірини Іванівни Мартинюк взяли участь 20 депутатів селищної ради.

На сесію виносились наступні питання: 

  • Про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад  у 2019 році. 
  • Про внесення змін до рішення  двадцятої сесії селищної ради сьомого скликання  від 21 червня 2019 року «Про затвердження  переліку проектів, які можуть  реалізовуватися  за рахунок  коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в 2019 році».
  • Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання  від 22 березня 2019 року «Про затвердження  переліку проектів,  які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в 2019 році та їх співфінансування».

Доповідала начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Селютіна Ірина Миколаївна. 

  • Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що є  об’єктом комунальної власності Срібнянської селищної ради Чернігівської області.
  • Про підвіз здобувачів освіти Срібняської селищної ради (Срібнянської ОТГ) Чернігівської області.

Доповідав начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Никоненко Віталій Миколайович.

  • Про внесення змін до структури Срібнянської селищної ради та штатних розписів.
  • Про затвердження розпоряджень голови Срібнянської селищної ради прийнятих в міжсесійний період.

Доповідала головний спеціаліст організаційно-кадрової роботи Борщенко Людмила Володимирівна. 

  • Земельні питання.

Доповідав спеціаліст 1 категорії відділу земельних відносин Заєць Олег Вікторович.

    Всі питання, які вносились на розгляд двадцять першої позачергової сесії селищної ради сьомого скликання розглянуті, по них прийняті відповідні рішення.

 

Додаток: Результати поіменного голосування