Усиновлення – це любов назавжди

30-09-2019

    День усиновлення відзначається щорічно 30 вересня. Мета цього свята полягає в підтримці та розвитку національного усиновлення. Кожна дитина потребує захисту, справжньої турботи та безумовної любові. Кожна дитина має право на повноцінне життя та щасливе дитинство.
       Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра. На жаль, не всім даровано таке щастя. Відсутність батьківського тепла, маминої колискової на ніч, іграшок та подарунків на свята від рідних – усе це є життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

       Але є батьки, які стали мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі, батьки, які прийшли до батьківства шляхом усиновлення, створення прийомної родини або взяли дитину під опіку.

      Вітаємо з Днем усиновлення всіх – усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків. Ми розуміємо, що взявши дитину – сироту у свою родину, ви здійснюєте життєвий подвиг.

     Висловлюємо велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі. І нехай разом з цим прекрасним відчуттям батьківства у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій і сподівань.