02-03-2021

     2 березня  селищний голова Олена Панченко взяла участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якій розглянуті питання:

1. Про погіршення епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі респіраторні хвороби та грип, у тому числі на гостру респіраторну хворобу  COVID-19 та дотримання карантинних  заходів на території Срібнянської селищної ради для запобігання коронавірусу.

2. Про заходи щодо безпечного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у весняний період.

3. Вплив стану водопропускної споруди (180км. + 170) на автомобільну дорогу державного значення Н-107 Київ-Суми- Юнакіївка  в урочищі «Тростянецька балка».   

   Учасників засідання  інформували  головний лікар КНП «Срібнянський ЦПМСД» Ірина Маріненко, директор КНП «Срібнянська центральна лікарня» Микола Діденко,  начальник Срібнянського   РС  У ДСНС України в Чернігівській області Вячеслав Фесенко. Під час обговорення учасники засідання комісії висловили ряд слушних думок і пропозицій та прийняли відповідні рішення.   

   Як зазначила селищний голова Олена Панченко, головним завданням  місцевого самоврядування у вирішенні розглянутих питань є постійна роз’яснювальна  робота з населенням та своєчасне інформування  у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.         

     Після завершення засідання члени комісії оглянули водопропускну споруду  на автомобільній  дорозі державного значення Н-107 Київ-Суми- Юнакіївка  в урочищі «Тростянецька балка».

ПРОТОКОЛ засідання комісії