Чудове свято мам

02-03-2021

   Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято мам. 

   Мама. Наймиліше слово на землі. Воно однаково звучить на всіх мовах. У мами ніжні ласкаві руки, добре і чутливе серце. Матусина любов, мов сонечко, зігріває нас усе життя. І невипадково свято мам відзначають на весні, коли багато сонця і тепла.

   Свята і розваги – яскраві та радісні події в житті дітей дошкільного віку.

   Вихованці середньої групи «Дзвіночок» Срібнянського ЗДО «Сонечко»  прийшли до весняного лісу , щоб назбирати  квітів,  та привітати своїх мам.

   У лісі діти зустріли веселу Краплинку, яка гуляла по лісу та зустрічала весну.

   Краплинка запросила дівчаток у таночок. Поки Краплинка розважала дівчаток, в цей час з’явилося багато квіточок на лісових галявинках. Дітки читали  віршики про мам та бабусь, співали пісні, гралися з Краплинкою, навчили її грати на музичних інструментах в оркестрі. Назбиравши квітів, діти подякували Краплинці за весняний подарунок, а Краплинка, в свою чергу, пообіцяла вивчити віршики та пісеньку для своєї матусі Хмаринки та бабусі весняної Зливи.

   Свято  пройшло цікаво і незвично. А результатом свята  стали незабутні дитячі враження, емоції та поcмішки, слова вдячності за організацію та проведення дитячого свята.