Селищний голова Олена Панченко провела засідання п’ятої позачергової сесії восьмого скликання селищної ради

03-03-2021

   З розгляду бюджетних питань та звіту про виконання Плану соціально-економічного розвитку території Срібнянської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки  3 березня розпочалось пленарне засідання п’ятої позачергової сесії восьмого скликання селищної ради, яке  провела селищний голова Олена  Панченко.

   Начальник фінансового управління селищної ради Галина Крекотень та начальник відділу економіки, інвестицій та агропромислового розвитку Ірина Селютіна змістовно висвітлили перші питання, винесені на порядок денний. Слід відмітити, що переважна більшість розглянутих питань відносилась до гуманітарної сфери. Депутати  проголосували за внесення змін до Програм фінансової підтримки  на 2021 рік закладів медицини, з якими учасників засідання ознайомили головний лікар комунального  некомерційного  підприємства «Срібнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Маріненко та генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Срібнянська центральна лікарня» Микола Діденко.   

   За  ініціативою селищного голови на засіданнях сесії розпочато розгляд питань  про забезпечення якості освітніх послуг. Першим звітував директор Дігтярівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Анатолій Висіканець, з співдоповіддю виступив начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Віталій Никоненко.

   Заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Ніна Бондаренко поінформувала учасників засідання про затвердження цільової соціальної програми «Молодь Срібнянщини» на 2021 - 2025 роки, про затвердження програми національно-патріотичного виховання на 2021 -2025 роки та про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Срібнянської селищної ради на 2021 -2025 роки. 

    По інших, не менш важливих питаннях життєдіяльності громади, депутати прийняли ряд відповідних рішень та підтримали депутатське звернення до обласної державної адміністрації, обласних служб про незадовільний стан  окремих відрізків доріг обласного значення на території Срібнянщини.

Результати голосування