Весняна казка для малечі

03-03-2021

   Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові.

   Вихованці другої молодшої та групи раннього віку  Срібнянського ЗДО «Сонечко» сьогодні одяглися, як на бал, прийшли в святковий музичний зал, щоб з квітами та піснями привітати своїх любих мам та бабусь.

   Святковий ранок «Весна прийшла у рідний край» розпочався теплими словами – вітаннями ведучих. Не забарилася і красуня – Весна, поспішала, прикрашала квітами  і журавлиними піснями рідний край.

   Весна – чарівниця перетворила дівчаток на квіточок. Ожив, забуяв килим музичного залу різнокольоровими квітами. Господиня – Веснонька полила з поливальнички квіточки і вони зацвіли ще яскравіше, а тут до них прилетіли ще й маленькі Джмелики та завели таночок. Не буває весняного свята і без сонечка та сонячного промінчика та запальної «Полечки» для любих матусь.

   На святі ожила і чарівна хустинка, яка гралася з дітками та перетворювала їх на веселих зайчиків, ведмедиків та коників.

   Ще довго в залі панував святковий настрій та наближав всіх присутніх до весняної казки.