При Срібнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) працює пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації

19-04-2021

  Його було створено з метою усунення обмежень життєдіяльності та підтримки соціальної незалежності громадян, що частково або повністю втратили здатність до самообслуговування або пересування у зв'язку з похилим віком або хворобою.

   Першочергово та безоплатно засоби реабілітації видаються  громадянам пенсійного віку, особам з інвалідністю та іншим пільговим категоріям, які обслуговуються в структурних підрозділах територіального центру. Для оформлення договору та видачі на прокат засобу реабілітації потрібно подати необхідний пакет документів. Термін, на який видається засіб реабілітації, узгоджується сторонами відповідно до укладеного договору.

   В пункті прокату на теперішній час в наявності є крісла інвалідні, милиці та ролатори. Для отримання послуг з прокату засобів реабілітації громадянам необхідно звернутися до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою смт Срібне  вул.Незалежності,10.

   Детальну інформацію громадяни можуть отримати за телефоном: 2-13-76.

  Додатково повідомляємо, що територіальний центр приймає в пункт прокату від небайдужих громадян засоби реабілітації, що не використовуються і на даний час їм не потрібні.