Оголошення про початок громадського обговорення проєкту стратегії розвитку Срібнянської територіальної громади та плану із її реалізації

07-10-2021

   З 11 жовтня по 11 листопада  2021 року відповідно до розпорядження селищного голови від 07 жовтня   2021 р. № 178  «Про проведення громадського обговорення та слухань проєкту Стратегії розвитку Срібнянської територіальної громади Чернігівської області на 2021-2027 роки та Плану із реалізації Стратегії розвитку  Срібнянської територіальної громади на 2021-2023роки» проводяться громадські обговорення зазначених вище документів.

   Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проєкту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції як щодо можливих напрямків розвитку громади в цілому, так і конкретних проєктних ідей Плану із реалізації стратегії.  

   Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії та першого плану її реалізації. Крім цього, електронний та друкований текст  можна переглянути у адміністративній будівлі Срібнянської селищної ради (відділ економіки, інвестицій та агропромислового розвитку каб.21), ЦНАПі та в адміністративних будинках старостинських округів  населених пунктів громади.

    Просимо Вас до 11 листопада 2021 року  включно надсилати свої зауваження чи пропозиції на електронну адресу  sribnesrada@cg.gov.ua із зазначенням контактних даних згідно формуляру (додається) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (додається).  Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках старостинських округів громади.

   За необхідності та можливості в межах, дозволених карантином, проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Срібнянської селищної ради. Контактною особою з питань громадських обговорень є начальник відділу економіки, інвестицій та агропромислового розвитку Ірина Селютіна, тел.(04639) 2 15 93.

   В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Срібнянської селищної ради для затвердження.

   Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників населених пунктів громади, її старостатів, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки Програми U-LEAD з Європою.

  У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Срібнянська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ СРІБНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2021–2027 роки

 

ПЛАН ІЗ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СРІБНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021–2023 роки

 

ФОРМУЛЯР ГРОМАДСЬКИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ проєкту Стратегії розвитку Срібнянської територіальної громади на 2021–2027 рр. та плану заходів її реалізації на 2021– 2023 рр.

 

Картка технічного завдання