Кращих освітян Чернігівщини нагородили преміями імені Софії Русової та Георгія Вороного

30-09-2021

   Напередодні Дня працівників освіти, який цьогоріч відзначатиметься 3 жовтня, у Чернігові 29 вересня 2021 року зібрались кращі представники освітянської галузі Чернігівщини з нагоди свого професійного свята. Приводом для такої приємної зустрічі стало вручення премій імені Софії Русової та Георгія Вороного. Гостинно вітали освітян перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш, заступник голови облдержадміністрації Жанна Шерстюк та начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький.

   Цього року на конкурс до Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 40 матеріалів претендентів на нагородження преміями імені Софії Русової та Георгія Вороного.

   Зі Срібнянщини обласною премією імені Софії Русової нагороджено учителя математики, фізики, трудового навчання та технологій Дігтярівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради Чернігівської області Хропоста Сергія Івановича.

   Щиро вітаємо лауреата обласної Премії та бажаємо подальшого творчого натхнення для підкорення нових вершин педагогічного Олімпу.

За інформацією відділу освіти, сім'ї,

молоді та спорту селищної ради