Звернення селищного голови Олени ПАНЧЕНКО з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

03-12-2021

   Щороку, 3 грудня, українське суспільство та усе людство відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є доброю нагодою для переосмислення свого життя, дає можливість переглянути, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей з обмеженими фізичними можливостями. Увага та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з особливими потребами.

   Зі словами глибокої шани звертаюся до людей, які, незважаючи на виклик долі, проявляють виняткову силу духу. Дозвольте побажати вам доброго здоров’я, бадьорості духу, впевненості у завтрашньому дні, життя наповненого щедрим сонячним теплом, благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі труднощі сьогодення.

   Користуючись нагодою, хочу подякувати всім, хто опікується людьми з обмеженими можливостями. Нехай Бог оберігає вас за ваші добрі серця та благородні справи! Адже надання щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

   У цей день ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил, здоров’я й успіху.

   З повагою

   селищний голова        Олена ПАНЧЕНКО