В пам'ять про загиблого земляка

26-01-2022

   25 січня 2022 року на базі Карпилівської та Гриціївської загальноосвітніх шкіл в рамках Спартакіади учнівської молоді Срібнянщини 2021-2022 навчального року відбулися спортивні змагання з настільного тенісу, присвячені пам’яті загиблого в зоні АТО нашого земляка Олександра Таценка.

  Перед початком змагань відбувся мітинг-реквієм пам’яті героя. На мітингу виступила заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Ніна Бондаренко. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого, поклали квіти до меморіальної дошки та місця поховання воїна-земляка.

  

  Тенісисти змагалися у двох групах. Спортсмени шкіл І-ІІІ ступенів громади змагалися на базі Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В запеклій та напруженій боротьбі перемогу серед дівчат перше та друге місця вибороли  Дарина Лавріненко  та Анастасія Остапенко – учениці Карпилівської ЗОШ, третє місце в Анжеліки Малюги, учениці Срібнянської ЗОШ. Серед хлопців перемогу здобув Деніс Зарубін, друге місце – Артем Ранський. Обоє із Срібнянської школи, на третьому місці учень Сокиринської ЗОШ Валентин Карпенко. В загальнокомандній першості перемогу святкували господарі – учні Карпилівської школи, на другому місці – учні Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  
   
 
 

  Школи І-ІІ ступенів селищної ради змагалися на базі Гриціївської ЗОШ. За підсумками змагань в особистій першості серед дівчат перше місце здобула Дарина Юрченко, учениця Гриціївської ЗОШ, на другому місці – Діана Зеленська – учениця Васьківської ЗОШ, на третьому – Вікторія Слободенюк із  Горобіївської школи. Серед хлопців Олександр Потапенко та Олександр Михайлов з Горобіївської школи зайняли відповідно перше та друге місця, на третьому – учень Гриціївської школи Денис Желіба. В загальнокомандному заліку перемогу здобули учні Горобіївської ЗОШ, на другому – учні Гриціївської ЗОШ, третіми стали учні Васківської школи. Всі переможці й  призери отримали грамоти та медалі відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради, а команди-переможці – грамоти та пам’ятні кубки.

 
Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 
селищної ради