Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

28-01-2022

   28 січня  2022 року відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови  Віталій ЖЕЛІБА.

   На розгляд  засідання винесені питання: 

  1. Про звіт про виконання бюджету  Срібнянської селищної територіальної  громади за 2021 рік.

  2. Про стан виконавської дисципліни, організації документів контролю та ведення діловодства у Срібнянській селищній раді  за  2021  рік.
  3. Про роботу зі зверненнями громадян до Срібнянської селищної ради за 2021 рік.
  4. Про організацію громадських робіт у 2022 році.
  5. Про затвердження Переліку видів робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт, та об’єктів, на яких порушники виконуватимуть такі роботи  на 2022 рік.
  6. Про затвердження Переліку об’єктів, на яких засуджені відбувають громадські роботи та види цих  робіт  на 2022 рік.
  7. Про встановлення  вартості  харчування здобувачів освіти (вихованців) в  закладах дошкільної освіти Срібнянської селищної ради на 2022 рік.
  8. Про встановлення  вартості  харчування здобувачів освіти (вихованців) в закладах загальної середньої освіти Срібнянської селищної ради у 2022 році.
  9. Про затвердження закупівельних цін на овочі  в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Срібнянської селищної ради на 2022 рік.
  10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06.01.2022 № 01 «Про продовження строку перебування малолітніх дітей в  сім’ї патронатного вихователя».
  11. Про надання дозволу батькам  на надання ними згоди на вчинення правочину щодо рухомого майна неповнолітньою дитиною.
  12. Про надання дозволу неповнолітній дитині на вчинення правочину щодо рухомого майна.
  13. Про встановлення опіки  над  дитиною-сиротою, та призначення опікуна.
  14. Про надання дозволу батькам на надання ними згоди на вчинення правочину щодо нерухомого майна неповнолітньою дитиною.
  15. Про надання дозволу неповнолітній на вчинення правочину щодо нерухомого майна.
  16. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Срібнянської селищної ради.
  17. Про затвердження Плану невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства на 2022 рік.
  18. Про затвердження плану роботи Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми  на 2022 рік.
  19.  Про організацію цивільного захисту на території Срібнянської селищної ради у 2022 році.
  20.  Про  затвердження  плану евакуації  населення Срібнянської  селищної ради.
  21.  Про проведення перереєстрації осіб, що перебувають на квартирному обліку.
  22. Про розгляд звернення АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».
  23. Про видалення зелених насаджень.
  24. Про видалення зелених насаджень при проведенні заходів з благоустрою.
  25. Про перейменування об'єктів топоніміки в населених пунктах Срібнянської селищної ради.
  26. Про розгляд звернень громадян.

  

 

 
 
 
  
 
 

    Перший заступник селищного голови Віталій ЖЕЛІБА, керуючий  справами (секретар) виконкому селищної ради Ірина ГЛЮЗО,  заступник селищного голови Володимир ШУЛЯК,  начальник  загального відділу Ніна ЛУК'ЯНОВА, начальник відділу кадрової роботи Людмила БОРЩЕНКО, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  Віталій НИКОНЕНКО, начальник Служби у справах дітей селищної ради Світлана СОЛОВЕЙ, начальник відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Мирослава ВАСИЛЕНКО, завідувач сектору планування доходів бюджету та економічного аналізу фінансового управління селищної ради Алла КОВГАН, головний спеціаліст юридичного відділу Олексій КАЛІНІЧЕНКО, спеціаліст І категорії сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Юрій КИШМАН  висвітлили  питання порядку денного засідання  виконавчого комітету.

   З усіх питань  прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної  ради.