До Міжнародного дня людей похилого віку

03-10-2022

   1 жовтня в Україні відзначають Міжнародний день людей похилого віку – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми похилого віку, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Працівники Срібнянського  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) переймаються проблемами своїх підопічних щодня. На обслуговуванні у територіальному центрі перебуває 1203 особи  похилого віку. Всі вони завжди чекають на підтримку та порозуміння. А у дні святкові, визначні, ми прагнемо зробити для них якомога більше. 

   З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку Срібнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 29-30 вересня  провів  низку заходів:

  • привітали підопічних у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання с. Карпилівка, заступник селищної голови Володимир Шуляк, директор територіального центру Жанна Пиндюра. Вони побажали міцного здоров’я на довгі роки життя  та мирного неба. Відбувся святковий обід.
  • працівники відділення денного перебування і відділення надання адресної, натуральної та грошової допомоги здійснили виїзд до с. Гурбинці, привітали людей похилого віку  та надали 12 безкоштовних послуг перукаря  людям похилого віку.
  • відділенням соціальної допомоги вдома було надано 30 продуктових наборів для одиноких громадян старше 80 років.  

    Також 30 вересня працівниками відділення надання адресної, натуральної та грошової допомоги надавалися безкоштовні послуги перукаря, швачки для осіб цієї категорії.

За інформацією Срібнянського територіального центру

соціального обслуговування (надання соціальних послуг)