Проведені змагання з шахів та шашок

18-11-2022

   18 листопада, на базі Срібнянської загальноосвітньої школи  були проведені змагання з шахів та шашок на призи Срібнянської селищної ради серед юнаків та дівчат навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів. В змаганнях взяли участь учні 7 шкіл громади.  Відкрив змагання начальник відділу освіти, сім’ї , молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко та директор Срібнянської ЗОШ Людмила Кузьменко.  Вони привітали учасників, побажали чесної боротьби та перемоги.

   За результатами командних змагань з шахів серед учнів навчальних закладів І-ІІ ступенів перемогу здобула команда Горобіївської ЗОШ, другими були шахісти Гурбинської ЗОШ, на третьому місці - Гриціївська ЗОШ. Майже так само розподілилися місця і в шашковому турнірі. Перемогу здобули юні шашкісти з Горобіївки, другими команда Гурбинець, третє місце команда Гриціївки.

   Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів першість у змаганнях з шахів здобула команда Карпилівської ЗОШ, а згідно протоколів, за рівністю очок , друге місце поділили команди Срібнянської, Дігтярівської та Сокиринської ЗОШ. В командному заліку серед шашстів перемогу здобула команда Сокиринської ЗОШ, другими були учасники з Карпилівської ЗОШ, і на третьому місці команда Дігтярівської школи.

   Всі переможці та призери змагань в командному заліку нагороджені грамотами, а в особистому заліку грамотами , медалями переможців та призерів змагань.