Окопні свічки для ЗСУ!

02-02-2023

      Сьогодні всі свідомі громадяни нашої країни намагаються допомогти нашим славним захисникам, кожен в міру своїх можливостей, незважаючи на вік та спроможності, долучаються до цього процесу. Так, відвідувачі відділення денного перебування Срібнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) також вкладають свій внесок аби наблизити нас до перемоги.

        Працівники територіального центру провели майстер-клас по виготовленню свічок, а учасники уважно дивилися та старанно повторювали цей процес.

       Зібрали бляшанки, гофрований картон і віск (парафін) спільними зусиллями працівників територіального центру та відвідувачів відділення.

       Такі свічки військові підпалюють в окопах, щоб зігрітися. Також ними можна розігріти воду чи якусь їжу, висушити одяг. Вони не бояться ані вітру, ані вологи. Окопна свічка стає в пригоді й людям, які змушені сидіти в холодних підвалах ховаючись від постійних обстрілів.

        До цієї ініціативи може долучитись кожен охочий. Якщо у вас є бажання, то можете принести гофрований картон, бляшанки, віск або парафін до нашого центру.

        Тож підтримаймо наших хлопців і дівчат на передовій.

        Разом ми зможемо все!