Дорогі учні, шановні вчителі та батьки!

31-05-2023

Із теплом травневих днів прийшло до нас чудове свято – День останнього дзвоника. Сердечно вітаю всіх, адже це свято кожного. Усім нам передзвін  шкільного дзвінка з року в рік сповіщав про омріяний прихід літніх канікул, а лунаючи востаннє – про початок нового рівня, нового кроку з Країни Знань у Країну Життя.

Позаду залишився ще один навчальний рік в умовах війни. Важкий, тривожний, непередбачуваний. Та, попри виклики часу, ми завершили його гідно – з успіхами в навчанні та неабиякими здобутками в царині спорту, хореографії,  музичного та образотворчого мистецтв, есеїстики, науково-дослідницької діяльності, козацького вишкалу, фотоаматорства, декоративно-вжиткового мистецтва.

Хвилюючі почуття переповнюють винуватців свята – наших випускників. Залишається назавжди в пам'яті дитинство – безтурботна та найщасливіша пора вашого життя.

Дорогі одинадцятикласники! Ви берете старт у самостійність. Бажаю, щоб цей шлях був щасливим та успішним. Вірю, що ви реалізуєте свої мрії, здібності й таланти. Упевнена, що станете гідними творцями свого життя  і справжніми патріотами рідної Срібнянщини і нашої України. Памятайте, що ваші успіхи будуть найвищою винагородою для вчителів та батьків, які завжди були з вами поруч, підтримували, навчали, допомагали.

Щиро вітаю всіх зі святом! Нехай останній дзвінок пролунає в кожному серці з вірою у завтрашній день, надією на Мир і Перемогу!

Слава Україні!

З повагою

Селищний голова        Олена  ПАНЧЕНКО