До Дня захисту дітей

01-06-2023

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей –  прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Починаючи з 24 лютого для нас День захисту дітей — це кожен день. І вперше цей захист – буквальний, зі зброєю в руках. На жаль російські окупанти вкрали у наших дітей безтурботне дитинство, але ми не дозволимо забрати їхнє майбутнє у вільній країні.

З нагоди свята, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віталій Никоненко вручив вихованцям студії раннього естетичного розвитку «Перлинка» квадрацикл від селищного голови Олени Панченко.

Працівники закладів культури та освіти Срібнянської селищної ради провели ряд заходів: майстер-класи, розважальні програми, виставки та конкурси малюнків: «Наповнимо цей світ радістю», «Дитинство має право на життя», «Діти хочуть миру», «Ми діти сильної країни – України!», «Світ щасливого дитинства», «Книга – місто дитячих мрій», «Світ дитинства із чорно-білих світлин».

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми – дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.