Як зустрічали Новий рік в Срібному

02-01-2020

    Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. І кожного Нового року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки.

   31 грудня на центральній площі Срібного з новорічними святами всіх жителів громади привітала голова районної ради Олена Панченко, побажала їм і їхнім  родинам міцного здоров’я, великого людського щастя, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті!

    Срібняни та гості брали участь в розиграші   миттєвої безпрограшної новорічної лотереї,  пригощалися гарячим чаєм та кавою, фотографувалися з прекрасною новорічною ялинкою, сніговиком, Дідом Морозом та Снігуронькою, святкували, відпочивали.

    По закінченню розваг на площі всі бажаючі мали змогу проглянути новорічну виставу «Пригоди Діда Мороза» в будинку культури Срібнянської селищної ради.

    Новорічне свято підготували працівники Срібнянської селищної ради, за підтримки районної ради та  незмінного спонсора ТОВ «Батьківщина» директор Микола Дмитренко.