В Срібнянській школі відбулося урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям

09-07-2020

    09 липня на території Срібнянської школи відбулося урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Це дає можливість забезпечити новий рівень організації спортивно-масових заходів, проведення змагань. Адже молодь Срібнянщини бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їй ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у покращенні результатів.

    Для того, щоб фізична культура і спорт стали частиною життя необхідно створювати належні умови. Місцева влада приділяє велику увагу  розвитку культури і спорту, організації змістовного дозвілля дітей. Розділити радість дітей на свято завітали гості, які мають безпосереднє відношення до заходу: народний депутат минулого скликання Олександр Кодола, дякуючи його ініціативі в Срібнянській школі побудовано міні-футбольне поле зі штучним покриттям; народний депутат минулого скликання Олег Дмитренко – людина, яка проймається проблемами району, створює умови для виховання та навчання підростаючого покоління, любить Срібнянщину і дбає про її розвиток.

    З поміж усіх важливих речей, здоров’я – є надзвичайною умовою людського життя. Здоровий спосіб життя допоможе зберегти його. Тож віднині наші діти матимуть можливість повноцінно займатися спортом, проводити заняття на новому футбольному полі.