До уваги жителів громади та споживачів послуг з постачання теплової енергії, які надає АТ "ОТКЕ"

10-07-2023

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – Товариство) на виконання вимог п.п. 2,3 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням  такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2021 року №130, інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів у спосіб, визначений п. 5 вказаного Порядку.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – АТ «ОТКЕ») на виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, який затверджено наказом Мінрегіону 05 червня 2018 року №130 (надалі – Порядок), інформує споживачів про намір зміни тарифів на послуги теплової енергії, послуги з постачання гарячої води (за наявності), які надає АТ «ОТКЕ».

Весь обсяг необхідної інформації, визначеної Порядком, АТ «ОТКЕ» буде оприлюднено 10.07.2023 року на власному сайті (http://new.teplo.cn.ua).

Звертаємо увагу на те, що зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення цієї інформації на офіційному сайті підприємства, а саме: з 10 липня 2023 року по 16 липня 2023 року включно.