30-09-2023

01 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Працівники Срібнянського територіального центру роблять все можливе з метою захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя; допомагають подолати труднощі, що з різних обставин виникли в їхньому житті. Адже, завдання установи та колективу – вселити в цих людей надію та віру в добро.

В нашій громаді проживає біля 3000 літніх людей, з них 1234 отримують соціальні послуги у Срібнянському територіальному центрі. Це послуги догляду вдома, стаціонарного догляду, соціально-економічні та послуги соціальної адаптації. У селі Карпилівка діє відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання одиноких громадян. Нині тут проживає 15 чоловік для яких в цей день буде організовано святковий обід.

За дорученням селищного голови Олени Панченко привітати підопічних відділення напередодні свята завітали заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Ніна Бондаренко та директор Срібнянського територіального центру Жанна Пиндюра. Гості подякували всім присутнім за невтомну працю та побажали міцного здоров’я, бадьорості, добра, щастя, Божого благословення, довголіття і всіх земних благ в мирній Україні.

З нагоди свята спеціалістами терцентру здійснено виїзди у села Гурбинці та Гриціївка, де перукар безкоштовно надавав свої послуги, а працівники відділення денного перебування за душевними бесідами пригощали відвідувачів солодощами та теплим чаєм.

Також, 29.09.2023 року всім бажаючим пенсіонерам надавалися безкоштовно послуги перукаря у приміщенні Срібнянського територіального центру.