До Дня усиновлення

30-09-2020

    30 вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято доброти та милосердя, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які волею долі стали однією родиною.

    Цього дня заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики В. Шуляк та начальник відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Срібнянської селищної ради М. Василенко привітали сім’ї опікунів, піклувальників в яких виховуються діти, що при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

   Срібнянська селищна рада, щиро вітає та виносить слова вдячності всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям Срібнянщини! Доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя!