Відбулося пленарне засідання чергової  шостої сесії восьмого скликання Срібнянської  селищної ради

21-04-2021

   21 квітня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової  шостої сесії восьмого скликання Срібнянської  селищної ради. Розпочала зібрання селищний голова Олена Панченко, яка ознайомила  присутніх з порядком денним.

    Одним з перших питань  депутати заслухали звіт начальника сектору планування доходів бюджету та економічного аналізу   фінансового  управління селищної ради Алли Ковган про виконання бюджету Срібнянської селищної ради за I квартал 2021 року та прийняли рішення про внесення змін до рішення другої сесії восьмого скликання селищної ради від 23.12.2020 «Про місцевий бюджет Срібнянської селищної територіальної  громади на 2021рік». 

  З наступним питанням про клопотання перед Чернігівською обласною радою про передачу прав засновника та безоплатну передачу лісу і землі лісового фонду (цілісного майнового комплексу) ДП «Срібнерайагролісництво»  до комунальної власності Срібнянської селищної ради доповідала секретар селищної ради Ірина Мартинюк, яку  одноголосно підтримали депутати своїм рішенням.

   Далі депутати  затвердили «Програму профілактики правопорушень на 2021-2022 роки», «Програму місцевих стимулів для медичних працівників, які працюють в комунальних закладах (підприємствах) охорони здоров’я Срібнянської селищної ради на 2020-2023 роки» в новій редакції, внесли  зміни  до  рішення  тридцять сьомої сесії сьомого скликання Срібнянської селищної ради від 22 жовтня 2020 року «Про затвердження Програми підтримки розвитку архівної справи Комунальної  установи «Трудовий архів» Срібнянської селищної ради  на 2020-2025 роки».
   З блоком питань юридичного напрямку учасників засідання ознайомив головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Олексій  Калініченко, а з питаннями гуманітарної та соціальної сфери -  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради  Віталій Никоненко та  Мирослава Василенко - начальник відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді селищної ради.

  Продовжилась робота сесії затвердженням генеральних планів сіл Карпилівка та Лебединці Срібнянської селищної ради Чернігівської області, розглядом питань, з якими виступили перший заступник селищного голови Віталій Желіба, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер Євгеній Лисач, начальник  відділу  кадрової роботи Людмила Борщенко та земельних питань.

   На завершення роботи сесії депутат селищної ради Ірина Криклива звернулась до депутатів  з пропозицією  створити  депутатську групу «Рідна Срібнянщина» згідно ст.25,26 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», та ст. 9,10,11 регламенту Срібнянської селищної ради 8 скликання,  з метою прийняття  більш консолідованих рішень для добробуту та стабільного розвитку Срібнянщини  та разом з старостою Сокиринського округу Наталією Немцевою подарували в бібліотеки громади книги місцевих авторів. Одному з яких – поету, скульптору Миколі Харченку виповнилося б 100 років.

  За результатами відкритого поіменного голосування прийнято рішення, які будуть оприлюднені на вимогу Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом наступних  п’яти робочих днів.

РЕЗУЛЬТАТИ ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ