ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення сесії селищної ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Срібнянської селищної ради»

29-04-2021

   Проект регуляторного акта - рішення сесії селищної ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Срібнянської селищної ради».

   Розробник проекту - відділ економіки, інвестицій та агропромислового розвитку Срібнянської селищної ради.

   Мета проекту - встановлення на території Срібнянської селищної ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

   Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 17300, Чернігівська обл, смт Срібне, вул. Миру 54.

   Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня оприлюднення  повідомлення  про оприлюднення проекту регуляторного акта в друкованому ЗМІ (29 квітня 2021 року).

   З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті Срібнянської селищної ради в розділі «Регуляторна діяльність» за посиланням  sribne-otg.cg.gov.ua