Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

07-10-2021

   Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Срібнянська селищна рада Прилуцького району Чернігівської області (далі - Срібнянська селищна рада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт)  “Стратегія розвитку Срібнянської територіальної громади Чернігівської області на 2021–2027 роки” разом із додатком “План із реалізації стратегії розвитку Срібнянської територіальної громади на 2021–2023 роки” (далі – Стратегія).

    Стратегія направлена на забезпечення розвитку громади шляхом ефективного використання внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, підвищення зайнятості населення, створення комфортних умов життя населення, формування позитивного іміджу громади, підвищення добробуту та стимулювання гармонійного розвитку населення, забезпечення екологічної безпеки та вдосконалення територіальної організації суспільства.

   Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Срібнянська селищна рада.

   Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 12.10.2021р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 12.10.2021р по 11.11.2021р.

   Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

   Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Срібнянська селищна рада.

   Орган, до якого подаються зауваження - Срібнянська селищна рада за адресою: Чернігівська обл., Прилуцький р-н, смт Срібне, вул. Миру, буд. 54, 17300, тел. (04639) 21543, e-mail:[email protected].
   Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  12.10.2021р по 11.11.2021р.

  Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА - https://eco.cg.gov.ua та Срібнянська селищна рада.

   Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

  Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на офіційному сайті Срібнянської селищної ради Чернігівської області - https://sribne-otg.cg.gov.ua у розділі «Оголошення» та розділі «Стартегічна екологічна оцінка».

 

Звіт про СЕО ДДП

 

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ СРІБНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2021–2027 роки

 

ПЛАН ІЗ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СРІБНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021–2023 роки