ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Послуги з публікації (висвітлення) інформаційних матеріалів у засобах масової інформації , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

10-03-2023

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Срібнянська селищна рада, ЄДРПОУ 04412573, адреса: смт Срібне, вул. Миру,54

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги з публікації (висвітлення) інформаційних матеріалів у засобах масової інформації за кодом ЄЗС ДК 021:2015:79820000-8  Послуги, пов’язані з друком на 2023 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  UA-2023-03-07-011679-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 195000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом опублікованих матеріалів  замовника за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами на дату оголошення закупівлі.                    До вартості послуг входить супроводження виступів на публічних заходах представників, посадових осіб селищної ради шляхом залучення представників друкованих ЗМІ регіонального значення (включаючи фотозйомку, виїзний журналістський супровід), оперативне реагування по висвітленню незапланованих подій (надзвичайні пригоди, аварії, природні лиха, воєнний стан тощо), збір та/або виготовлення необхідної інформації, редакційна підготовка (літературне та технічне редагування матеріалів),  верстання статей та ілюстраційних матеріалів у форматі та шрифтах відповідно до вимог газетного видання та ін..)

Розмір бюджетного призначення: 195000,00 грн. згідно з рішенням позачергової двадцять першої сесії восьмого скликання селищної ради від 03.03.2023 «Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання селищної ради від 23.12.2022 «Про бюджет Срібнянської селищної територіальної громади на 2023 рік». Розрахунок потреби послуг з публікації (висвітлення) інформаційних матеріалів у засобах масової інформації у 2023 році підтверджений розрахунками планово-фінансового відділу з економічним обґрунтуванням , виходячи з таких показників:

— фактичних видатків на послуги у 2022_ році  – 195000,00 грн.

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду – 195000,00 грн.                                                                                                                       

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання —  по 31.12.2023 р. Обсяг 16250 см2 є орієнтовним. Мова видання - українська. Періодичність – щотижневе. Тираж не менше 2600 примірників.

 

Закупівля проводиться з метою підвищення інформованості населення щодо діяльності Срібнянської селищної ради, її виконавчих органів, структурних підрозділів, підпорядкованих комунальних підприємств (установ, організацій та закладів), посадових осіб та депутатського корпусу, їх окремих ініціатив, проектів та іншої соціально-важливої інформації шляхом розміщення  інформаційних матеріалів в пресі регіонального друкованого видання, а саме: розміщення інформаційних повідомлень та роз’яснень щодо роботи органів місцевого самоврядування, розміщення соціальної реклами, привітань з нагоди державних, місцевих свят та пам’ятних дат, анонсування  програм заходів, участь в яких приймає селищна рада, її підрозділи,  розміщення звернень посадових  осіб, висвітлення іншої соціально-важливої інформації відповідно до заявок і завдань Замовника.