Відбулася двадцять друга сесія Срібнянської селищної ради восьмого скликання

31-03-2023

   

   31 березня 2023 року відбулася двадцять друга сесія Срібнянської селищної ради  восьмого скликання, яку провела селищний голова Олена Панченко.  В роботі сесії  взяли участь заступники селищного голови, начальники відділів, старости, керівники структурних підрозділів та депутати селищної ради, директор газети ТОВ «Срібнянщина».

   Розпочинаючи пленарне засідання сесії, депутати вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, відвагу, силу духу та героїчний подвиг українських воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, а також усіх мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії проти України.

   На розгляд  сесії селищної ради  винесені наступні питання:   

  1. Про звіт селищного голови про роботу Срібнянської селищної ради та виконавчого комітету за 2022рік
  2. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання селищної ради від 23.12.2022 "Про бюджет Срібнянської селищної територіальної громади на 2023рік" (25530000000) (код бюджету)
  3. Про безоплатну передачу майна відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
  4. Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу Срібнянської селищної ради на баланс КНП «Срібнянський ЦПМСД» Срібнянської селищної ради
  5. Про безоплатну передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу Срібнянської селищної ради на баланс відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради.
  6. Про передачу товарно-матеріальних цінностей Срібнянської селищної ради в оперативне управління комунальному підприємству «Комунгосп» Срібнянської селищної ради Чернігівської області
  7. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, яка враховується при визначеності вартості будівництва та ремонту на 2023 рік
  8. Про безоплатну передачу земельної ділянки з балансу Срібнянської селищної ради на баланс відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
  9. Про затвердження розпорядження Срібнянського селищного голови, прийнятого в міжсесійний період

 

   Доповідачами по питаннях порядку денного виступили селищний голова Олена Панченко, начальник фінансового управління селищної ради Галина Крекотень, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради Євген Лисач та начальник відділу кадрової роботи селищної ради Людмила Борщенко.

 
 

         За результатами відкритого поіменного голосування прийнято рішення, які будуть оприлюднені на вимогу Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом наступних робочих днів.

 

Результати поіменного голосування 31.03.2023