Відбулась двадцять третя позачергова сесія  Срібнянської селищної ради  восьмого скликання

25-05-2023

 

25 травня 2023 року відбулась двадцять третя позачергова сесія  Срібнянської селищної ради  восьмого скликання, яку провела селищний голова Олена ПАНЧЕНКО. В роботі сесії  взяли участь заступники селищного голови, начальники відділів, старости, керівники структурних підрозділів та депутати селищної ради, директор газети ТОВ «Срібнянщина».

Розпочинаючи пленарне засідання сесії, депутати вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, відвагу, силу духу та героїчний подвиг українських воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, а також усіх мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії проти України.

На розгляд  сесії селищної ради  винесені наступні питання:   

1. Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання селищної ради від 23.12.2022 "Про бюджет Срібнянської селищної територіальної громади на 2023рік";

(25530000000) (код бюджету)

2. Про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до комунальної власності Срібнянської селищної ради.

3. Про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до комунальної власності Срібнянської селищної ради. 

4. Про включення об’єкту нерухомого майна,частини приміщення нежитлової будівлі, до Переліку першого та другого типу.

5. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Сонячна в смт Срібне Чернігівської області.

6. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності вулиці Миру в смт Срібне Прилуцького району Чернігівської області».

7. Про безоплатну передачу товарно - матеріальних цінностей з балансу Срібнянської селищної ради на баланс відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради

8. Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території  смт Срібне та населених пунктів, що увійшли до складу  Срібнянської  селищної ради  на 2021 – 2025 роки в новій редакції.

9. Про внесення змін до рішення другої сесії восьмого скликання селищної ради від 23.12.2020 «Про затвердження порядку та нормативу відрахування частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Срібнянської селищної ради»

10. Про затвердження Положення про відділ  соціального захисту населення

11. Про внесення змін до структури і загальної чисельності працівників Срібнянської селищної ради

12. Земельні питання

 
 

Доповідачами по питаннях порядку денного виступили завідувач сектору планування доходів бюджету та економічного аналізу  фінансового управління селищної ради Алла КОВГАН; головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради Інна ТАРАРА; перший заступник селищного голови Віталій ЖЕЛІБА; начальник відділу економіки, інвестицій та агропромислового розвитку селищної ради Юлія ТАРАН; начальник відділу кадрової роботи селищної ради Людмила БОРЩЕНКО; головний спеціаліст відділу земельних відносин селищної ради  Олег ЗАЄЦЬ.

За результатами відкритого поіменного голосування прийнято рішення, які будуть оприлюднені на вимогу Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом наступних робочих днів.

 

Результати поіменного голосування