30-06-2023

Шановні випускники! Дорогі юнаки та дівчата!

Шкільні роки – це найяскравіша та найбільш наповнена приємними спогадами та новими відкриттями пора, час великих сподівань..  У стінах шкіл Срібнянської громади ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. На жаль, уже другий рік вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти відбуваються в умовах воєнного стану. Ви знаєте ціну знань, здобутих під звуки сирен. Але попри труднощі – досягали успіхів у навчанні, перемагали в конкурсах і проєктах, захищали честь Срібнянської громади в творчості та спорті.

Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, а здобуті знання та вміння будуть тим  багатством, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Пам’ятайте, що ваші успіхи – це вища нагорода тим, хто роками навчав вас мудрості,  добра та любові. Попереду – нові вершини та досягнення, а також цікаве і водночас непросте самостійне доросле життя.

Я вірю, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності й таланти.  

Ви – молоді будівничі нашої держави. Вам вершити її європейське майбутнє. Нехай здійснюються ваші заповітні мрії під мирним небом України. Нехай з особистого благополуччя кожного випускника складається процвітання нашої громади, Чернігівщини, України.

Висловлюю щиру вдячність педагогам громади за самовіддане служіння обраній справі, доброту і щедрість душі, батькам – за терпіння і турботу про дітей. Бажаю усім міцного здоров’я, бадьорості, Божих благословень, усіляких гараздів.

Слава Україні, нашим Героям та слава майбутньому поколінню незламних, вільних Українців!

 З повагою

Срібнянський селищний голова          Олена ПАНЧЕНКО